tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kevätjuhla 3.6.2017

Kevään 2017 peruskoulunsa päättävät.

Rehtori Jari Tuuri puhui peruskoulunsa päättäville ja kevätjuhlan juhlavieraille. Lainaus Tuntemattoman sotilaan sivuilta olikin osuva, sillä peruskoulunsa päättäneetkin olivat teokseen lukuvuoden aikana perehtyneet sekä lukemalla että katsomalla  sen teatterisovituksen Porin teatterissa.
Janina Viitasen pianoesitys Myrskyluodon Maija oli vaikuttava ja sai juhlayleisön hiljaiseksi.


Yhdeksäsluokkalaisten puheenvuoron käyttivät Venla Laine ja Riki Block. Puhe sai yleisön iloisiin nauruihin ja miettimään, kuka söikään sen lattialle pudonneen ystävänpäiväleivoksen. Hersyävästä huumorista pääsimme jälleen nauttimaan ja varmasti muistamme teidät siitä vielä vuosienkin päästä!

Kevätjuhlassa jaettiin stipendejä ekaluokkalaisista aina peruskoulun päättäviin asti opinnoissaan menestyneille ja ahkerille koululaisille. Kuvassa vuorossa Energiateollisuuden kirjoituskilpailussa videotyöllään menestyneet, jotka palkittiin lahjakortein.

Hymypatsaat on päätetty jakaa koulussamme opintojen nivelvaiheissa eli toisen, kuudennen ja yhdeksännen luokan päättyessä. Kevään 2017 hymypatsaat jaettiin merkiksi hyvästä toveruudesta ja luokkailmapiirin parantamisesta toisen luokan oppilaalle Eero Huhtaselle, kuudennen luokan oppilaalle Sandra Kodacalle ja yhdeksännen luokan oppilaalle Nanna Rajalalle.


Koulun ekaluokkalaiset kukittivat päättötodistuksen saajat.

Hyvää kesää peruskoulunsa päättäneille ja kaikille koulumme oppilaille!


- SH

Palkinnot kevään kisailuissa menestyneille

Välituntifutsal-sarjan voittajat

 1.-2. lk:n voittajajoukkue

 3.-4. lk:n voittajajoukkue

 5.-6. luokkien hopea-, kulta- ja pronssijoukkueet

Yläkoulun palkitut

Välituntisählyn voittajakolmikko. Keskellä kultajoukkue.


Tämän kevään Selviytyjät-kisassa testattiin ongelmaratkaisutaitoja. Pakohuonepelin arvoitukset oli laatinut Timo Marttila ja avaimen saamiseksi piti ratkaista kolme eri numeroyhdistelmää lukkojen avaamiseksi. Arvoitusta esittelemässä rehtori Jari Tuuri ja Pekka Korhonen. 
 Yksi joukkue ratkaisi arvoitukset annetussa ajassa. Hienoa pojat! Heikki Östergård, Joonas Lassila ja Joona Isopahkala kertovat ratkaisunsa avaimet ja tarvittavat koodit vihjejulisteesta.

Selviytyjät-kisan kolme parasta joukkuetta. Keskellä voittajajoukkue. Palkinnot jakoi Antti Lehtinen.