lauantai 30. toukokuuta 2015

Kesälaitumille

Lukuvuoden päättäjäisiä juhlittiin lauantaina 30.5. Peruskoulunsa  päätti 22 oppilasta. Suurehkosta luokkakoostaan huolimatta tänä vuonna päättävät oppilaat ovat valiojoukko. Huippuoppilaita on paljon. Luokka on niittänyt mainetta ja kunniaa Siikaisten kunnalle useissa yhteyksissä. Salibandyssä ei ehkä tänä vuonna tullut suurta menestystä, mutta sen sijaan oppilaat kamppailivat tiensä Satakunnan tietäjien semifinaaliin ja löytyypä luokalta myös Metsävisan kaksinkertainen finalisti. 9. luokkalaisten kanssa on voinut levollisella mielellä lähteä retkille ja oppilaiden käytös on saanut kiitosta liikuttaessa koulun ulkopuolella. Monet heistä ovat kunnianhimoisia elämänsä suhteen ja yllättävän monella on selvä kiinnostuksen kohde, jota lähteä toteuttamaan peruskoulun jälkeen.

Tänä vuonna koulussamme monet vierailijat ovat korostaneet intohimon merkitystä itsensä toteuttamisessa ja yritteliäisyyttä. On hieno huomata, että 9. luokan oppilaista tuota yritteliäisyyttä ja vastuunkantoa omista ja yhteisistä asioista löytyy. Heistä luultavasti jokainen löytää paikkansa elämässä.

 
Päättöluokkalaisten "agenttipuheen" pitivät Sofia Kahri ja Olga Vuorela
 
 
Päättötodistuksien jaon yhteydessä 1.-2. luokan oppilaat kukittivat oppilaat. 
Päättötodistusten jakamisen jälkeen oli vuorossa stipendienjako. Stipendein palkittiin tavalla tai toisella menestyneitä oppilaita eri luokilta. 9. luokan oppilaista peräti kolmella oli paras keskiarvo 9,75. Päättöjuhlan lopuksi koulunsa päättävät oppilaat tanssahtelivat katsojien iloksi ensin valssia ja sen jälkeen rockia.


9. luokan oppilaat vapauttivat taivaalle ilmapallot peruskoulun päättymisen kunniaksi

 "Auta mua lentämään, puhalla tuuli mun purjeisiin, siipiini voimaa matkoilleni, taakkoja vailla pilvien lailla, lämpöä päin valoa päin, ylemmäs näin"


 
Aurinkoista ja lämmintä kesää!
 
-EU-