keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Uskalla unelmoida!


Siikaisten kunta oli kutsunut taiteen ja liike-elämän monitoimimies Mato Valtosen puhumaan luovuudesta ja yrittämisestä. Iltatilaisuus oli avoin kaikille; päivällä hän puhui vauhdikkaasti 5. - 9. luokkien oppilaille.

  Mato Valtonen on sekä Sleepy Sleepers- että Leningrad Cowboys -yhtyeiden perustajajäsen ja pitkäaikainen johtotähti. Paitsi humoristinen show-mies, hän on myös idearikas organisaattori ja yrittäjä. Hän on elämässään tehnyt ja nähnyt paljon ja kohdannut urallaan myös vastoinkäymisiä. Mato on valittu 2008 Vuoden puhujaksi ja vieläpä Vuosikymmenen puhujaksi.

Mato kannusti oppilaita: ”Uskalla unelmoida!” Ongelmat ja epäonnistumiset kannattaa nähdä mahdollisuutena. Hän kannusti myös luovaan hulluuteen ja siihen, että kannattaa kyseenalaistaa asioita.
-EL-

Urheilukisapäivä 6.9.2014

Koulun urheilukisoja vietettiin pilvisessä, mutta muuten mukavassa säässä lauantaina 6.9.2014. Innokkaat urheilijat venyivät hienoihin suorituksiin, yleisö kannusti raivokkaasti, ja ysiluokkalaisten buffetista sai ostaa välillä virvokkeita. Kiitos kaikille mukanaolleille ja toimitsijoille!

Tässä päivän tunnelmia. - K.L -