keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Ysien kahvitus 2015

Kasit leipoivat pöydän täyteen herkkuja: kinkkurullia, pipareita, "kevätkakun" upeilla koristeilla. Kaikki onnistuivat hienosti ja antimet maistuivat ysiluokkalaisille ja henkilökunnalle!
-EL-

Luokkaretki Ouraan
Keräsimme rahat luokkaretkeen itse järjestämällä Pop up- kahvilan Artic Osean. Aamulla lähdimme koko poppoo bussilla kohti Merikarviaa. Siellä meitä odotti pieni paatti. Onneksi ilma oli aurinkoinen ja merelläkään ei tuullut paljoa. Veneessä pääsi hyttiin lämmittelemään ja juttelemaan kuljettajan kanssa, joka kertoi mielenkiintoisia tarinoita Ourasta. Kun saavuimme Ouraan, opettajat veivät eväät kotaan. Eväänä oli makkaraa, lettuja, voileipää ja mehua. Hyvää oli! Saimme retkeillä vapaasti saaressa. Saaressa oli myös majakka jossa sai käydä ihailemassa kauniita maisemia. Pojat olivat ottaneet onget mukaan ja pakkohan sitten oli testata kalaonnea. Saarelle sai ottaa omia eväitä mukaan ja jotain karkkia. Kuvia sai myös ottaa. Saaren yläpuolella lenteli paljon lokkeja. Kivikkoa oli paljon ja niiden päällä oli hauskaa hypellä. Välissä kävimme syömässä todella hyviä lettuja ja muuta ruokaa. Aika kului nopeasti kavereiden kanssa seikkaillen ympäri saarta. Olimme saaressa noin kolme tuntia. Lähdimme yhdeltä kotiin ja matkalla kävimme vielä jäätelöllä S-marketissa. Saavuimme koululle kolmeksi. Matkasta jäi hyvä mieli ja paljon hyviä muistoja! Mahtava reissu ja paras porukka!:) Miia ja Katariina 6.lk

Porin reissu

Toukokuisena tiistaina yläluokkalaiset kävivät Porissa: ysit pelasivat sisukkaasti pesisturnauksessa, kasit ja seiskat kävivät ihmettelemässä Yyterin santoja. Jalkapallloa, frisbeegolfia, näkinkenkien keräilyä; muutama kasteli jalkojaan hyisessä merivedessä...Lopuksi shoppailtiin Puuvillassa.


 Pullopostiakin löytyi!
 Siikaisissa on kuulemma parempi frisbeegolfrata ja opasteet!
 -EL-