torstai 28. toukokuuta 2015

Selviytyjät 2015

 Selviytyjissä kisailtiin tänä keväänä kahtena päivänä: keskiviikkona piirrettiin esineille elämä ja arvuuteltiin sopan ainesosia sekä kisattiin naulaviestissä.



 Torstaina olimme aamupäivän paloasemalla, jossa vedettiin auki ja sitten käärittiin palosammutusletkua, arvuuteltiin koirarotuja ja naulojen lukumääriä, kirjan sivuja ja kuteen pituutta. Rakenneltiin A4:sta tornia , kuljeteltiin hiustenkuivaajalla pingispalloa radalla ja selfie-suunnistettiin.





 Kolmiorakenne oli kuulemma kantava ratkaisu...


 Tässä muutama esimerkki selfie-suunnistuksen kuvakohteista...




 Nauloja oli muuten 610, kirjassa sivuja 210  ja kudetta 580 cm
 Uusi Kipinän hetki: huuda täysil/mihin ikinä meetkin/Kataisen kanssa Belgiaan/Suomessa Sipilän hetki/Äänestä Soinii/Siinä on järkee/ tai voit vaikka heittäytyy järveen/ kansalla kapinan hetki/ tee mitä vihreet vaatii/ vaikka saisit iskun kaaliin/ se on Kreikka jolle maksetaan/Kreikalla maksun hetki/Kapinan hetki...






 Ruokailun jälkeen etsittiin internetistä vastauksia visaisiin kysymyksiin, keksittiin sanasta summer holiday uusia englanninkielisiä sanoja, sanoitettiin Kipinän hetki uusiksi, suksittiin pareittain piharadalla, virkattiin kuteesta ketjua ja yhdisteltiin opettajien lapsuudenkuvat oikeille omistajille. Lopuksi vielä vauhdikas tarjoilijaviesti! Selviytyjien voittajajoukkue oli Metsänkeijut (Jali, Saku P., Aleksanteri, Oskari, Antti), toiseksi tuli Timanttiset (Essi. Tuomas, Olavi, Joni, Atte) ja kolmanneksi Mummomafia (Venla, Marja, Nanna ja Henna).  Oli kiva päivä kisailla yhdessä!

-EL-